____ PURE WHAT’S UP ____

Pure Smooth acties maart 2018

Nu zeker inplannen in je drukke agenda: met deze behandelingen loop jij er strak en lenteglad bij als nooit tevoren! En je geniet zo meteen van voordeel.

Pure Microneedling voor een strakke, gladde huid.


(Voor en na resultaat na 2 behandelingen)
Pure Skin is al jaren expert in huidverbetering met microneedling. Met Pure Needling next generation zijn de resultaten echt verbluffend. Wat doen we? Met een behandelpen met 36 naaldjes stimuleren we de dermis en de epidermis onder gecontroleerde verhitting. Dat is pijnloos en zonder downtime (hersteltijd). Je huid wordt in de diepte verbeterd, je huidvolume neemt toe, alles zit strakker en gladder. Je ziet en voelt het resultaat al vanaf de eerste behandeling, maar met een kuur zie je pas echt het verschil. Je huid wordt 10 jaar jonger, straalt van vitaliteit en dat blijft héél lang zo.

>> Boek nu een kuur (5 behandelingen) à € 195/behandeling en krijg nu GRATIS Environ hydrating oil capsules t.w.v. €89 bij afsluiting van de kuur

12 maart: Pure permanente laserontharing voor een haarloze, zachte huid.


Een glad zomerlichaam creëer je nu! Met de Pure laser-4-you ben je definitief verlost van vervelend haar en van het irritante wekelijkse ontharen dat je tegen de zomer weer te wachten staat. Doe snel een gratis test tijdens onze Smooth Day op 12 maart.

>> Schrijf je in en geniet van promo 3 + 1 gratis voor bikini

23 maart: make-up workout: Pure in the Purple Rain


18-3838, dat wordt volgens kleurautoriteit Pantone dé kleur van 2018. Ultra Violet is de officiële naam. De lentemode varieert op dat thema van rozige violettinten tot het echte Prince-paars. En ook jane iredale heeft haar nieuwe lentepalet helemaal op die tonen geïnspireerd. Heel nieuw en trendy. Wij zijn er dol op.

Hoe creëer je dé look?


Op vrijdag 23 maart ben je van 15 tot 19 uur welkom bij Magali voor een Ultra Violet-make-up workout van een half uurtje. Je ontdekt jouw ideale tintjes en wandelt als een Violet Queen bij Pure Skin de deur uit. Ondertussen verwennen wij je met een Ultra Violet tasting. Misschien is deze workout een leuke tip om samen met een vriendin het eerste lenteweekend in te duiken?

Boek nu je Ultra Violet make-up workout à € 25* p.p. (vooraf te betalen)
** Bij aankoop van € 100 producten wordt je inschrijvingsgeld in mindering gebracht. Plaatsen zijn beperkt.

Get your stuff

Dit zijn de nieuwkomers in het Ultra Violet thema van jane iredale

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren