____ PURE SKIN TOPEXPERTISES ____

4 Expertises die je 10 jaar jonger maken

Ontdek bij Pure Skin de nieuwste technologie die de tekenen van veroudering keihard bestrijdt. Droogtelijntjes, rimpels, littekens, pigmentatie, slappe contouren: alle tekenen van veroudering verbeteren zichtbaar vanaf de eerste behandeling. Dankzij de direct zichtbare resultaten zonder downtime (je kan na de behandeling gewoon on the job), zijn deze behandelingen ideaal voor mensen met een drukke job, gezin en sociaal leven.

Ook mannen zijn er helemaal voor gewonnen: een lunchbehandeling van een uurtje en 10 jaar jonger de deur uit.

Pure Oxygen

Pure Skin ConceptMet Pure Oxygen combineren we 3 behandelingen in één.

Exfoliëren: met microdermabrasie verwijderen we dode huidcellen zonder huidbeschadiging.

We verhogen de zuurstofaanvoer in de huid (er wordt geen zuurstof ingebracht, maar de toevoer wordt in de huid zelf gestimuleerd).

We verbeteren het absorptievermogen van de huid. Als gevolg gaat er een betere opname gebeuren van belangrijke hoogwaardige ingrediënten. Wij werken met Revive (anti-aging) en Skin bright (anti-pigmentatie).

Het resultaat? Een zachtere, strakkere en frisse, opgelichte huid. Ook fijne lijntjes en huidstructuur verbeteren aanzienlijk.

De standaardbehandeling duurt 60 minuten en voelt heel aangenaam aan. Vergelijk het met een verfrissing (exfoliëren) en een warme massage. Je kan er zalig bij indommelen terwijl je huid zichzelf vernieuwt.

Voor extra resultaat kan je supplementair hoogwaardige ingrediënten laten insluizen met de Pure Sono behandeling. Of nog even genieten van een Pure Lifting behandeling.

Boek nu jouw Pure Oxygen Behandeling vanaf 85€ >>>

Pure Needling next generation


Al jaren zijn we bij Pure Skin gespecialiseerd in huidverbetering met microneedling. De resultaten die Joyce hiermee haalt, zijn spraakmakend en zorgden ervoor dat ze in binnen- en buitenland gevraagd werd om haar bevindingen op professionele congressen te delen.

Het grootste nadeel van microneedling? De niet helemaal pijnloze behandeling (waar ook wat bloed aan te pas komt) en een downtime van 3 à 5 dagen (trekkerige huid, extreme roodheid, vervellen). Minder prettig als je een druk leven hebt.

Dit is met Pure Needling next generation verleden tijd. Met gesofistikeerde apparatuur met een behandelpen met 36 naaldjes gaan we de dermis en de epidermis stimuleren onder gecontroleerde verhitting.  Niet pijnlijk, geen downtime maar resultaten die je werkelijk omverblazen. Je hebt hooguit een beetje gevoeligheid en lichte roodheid die je makkelijk camoufleert met wat minerale make-up. Beschouw het als een hart tot hart massage voor de cellen die zichzelf gaan vernieuwen en collageen gaan produceren. De huid wordt in de diepte verbeterd en het huidvolume neemt toe door het stimuleren van huideigen hyaluron en elastine. Je huid wordt 10 jaar jonger.

Boek nu jouw Pure Needling behandeling vanaf €195 >>>

Pure Lifting

Wij combineren Pure Needling met Pure lifting. Met radiofrequentie (Tripollar) veroorzaken we in de diepte van de huid een verhitting die de collageenvezels stimuleert, de spiersterkte verbetert en op lymfeniveau werkt als een detox. Hiermee krijg je een liftend effect voor lange termijn.

Pure Resurfacing

Met een ander slim apparaat gaan we huidvernieuwing aan de oppervlakte realiseren.

Dit apparaat zorgt voor gecontroleerde verwondingen (onzichtbaar wel te verstaan) die het natuurlijke herstelmechanisme van de huid op gang brengt. Dode en beschadigde huidcellen worden verwijderd en het lichaam gaat nieuwe gezonde huidcellen aanmaken. Grove huid en littekens worden aanzienlijk gereduceerd, de huid wordt gaver en jeugdiger.

We combineren geen Needling met Resurfacing omdat de behandelingen dan te intens zijn.  Wel kan je extra een Pure lifting of Pure sonoferese behandeling toevoegen waarbij we actieve werkstoffen van Environ, Dermaquest of 4VOO dieper insluizen in de huid. Ook een kalmerend masker is na de behandeling een aanrader.

Boek nu jouw Pure Resurfacing behandeling vanaf €175 >>>

Een kuur voor langdurig resultaat

Met een kuur van 1 x per maand gedurende 5 à 6 sessies bereiken we een ongelooflijk verschil. En dat resultaat ga je met een halfjaarlijkse of jaarlijkse herhalingsbehandeling nog lang meenemen. Je stopt als het ware de tijd.

Peelings zonder downtime

Peelen doet wonderen voor een gestreste, vermoeide huid en is een sterk wapen in de strijd tegen diverse huidindicaties. Een niet-egale of doffe teint, pigmentvlekken, acné, en veroudering worden grondig aangepakt en je huid komt – door de werking in de diepte – gestaag in een steeds betere conditie.

Het resultaat zie en voel je nu zelfs meteen want met de nieuwe generatie peelings heb je nauwelijks last van vervelling, rode huid of andere ongemakken die je hinderen in je drukke professionele en sociale leven. Deze zogenaamde ‘cool’ peels zijn licht en zijn mits herhaling een veel betere manier om de huid gladder, egaler en in een optimale gezondheid te brengen dan agressieve medische peelings.

Peelen doe je in kuurvorm en voor optimaal resultaat volg je best ons productadvies voor de thuisbehandeling van jouw huid.

Boek nu jouw peeling vanaf €95 >>>

Thuis je resultaten onderhouden

Om de resultaten te optimaliseren, schaf je bij Pure Skin een roller aan voor thuisgebruik. Als je die tenminste vijf keer per week gebruikt volgens onze instructies, merk je snel dat de verbetering steeds merkbaarder wordt. Hoe komt dat? Omdat je door het thuisrollen (met een roller met naaldjes van 0,1 à 0,2 mm) de opname van je verzorgingsproducten in je huid enorm stimuleert: een stijging van 7% naar 80%. Dat scheelt uiteraard in resultaat. Het vergt maar enkele minuten en verbetering is het enige wat je ziet (geen stipjes of roodheid).

Jij wil een gezonde, jeugdige huid? Boek nu je afspraak bij Pure Skin.