____ WAT BETEKENT DEFINITIEF ONTHAREN? ____

Bij Pure Skin Huidinstituut ziijn we al jarenlang bedreven in definitieve laserontharing. Omdat de markt evolueert en de apparatuur steeds verbetert, kiezen wij onafhankelijk altijd voor de behandelingen die het meest effectieve resultaat geven.

Wil je graag komaf maken met eindeloze scheerbeurten of pijnlijke ontharing met hars, dan moet je zeker kiezen voor de pijnloze laserontharing van Lightsheer Desire.

Zichtbaar aanwezige haartjes worden voor 90% definitief verwijderd (de haarzakjes zijn veilig vernietigd). Door hormoonschommelingen of medicatie kunnen er zich toch nog nieuwe haartjes ontwikkelen in een ander haarzakje. Het voordeel van die nieuwe haartjes is dat ze, door hun dunne structuur, weinig zichtbaar zijn en donzig aanvoelen.

Wij adviseren om na je eerste kuur van 5-7 behandelingen jaarlijks 1 onderhoudsbehandeling te voorzien. Op die manier kun je pas echt spreken over definitieve laserontharing. Een voordeel?  Voor de onderhoudsbehandelingen betaal je maar 50% van het basistarief.

Bij Lightsheer Desire krijg je RESULTAATSGARANTIE. Indien het gewenste resultaat niet bereikt wordt na 8 beurten, word je gratis verder behandeld. Meer info hierover krijg je van je onze laserspecialiste.

De voordelen van Pure laserontharing

Ongewenste haargroei is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Je kan die storende haartjes verwijderen met scheren, schuren, ontharingscrème, epileren en harsen. Het grootste nadeel van al deze technieken is dat het resultaat van tijdelijke aard is.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij Pure Skin de verschillende systemen perfect beoordelen. Niet alleen het eindresultaat vinden wij belangrijk maar ook het comfort van de behandeling (pijnloos). LIGHTSHEER DESIRE beantwoordt vandaag het best aan deze wensen.

Nog een groot voordeel van Lightsheer Desire is het snelle werken. Dus je geniet ook van comfort in tijd.

Waarom kiezen voor Pure laserontharing?

Er zijn vele IPL en lasersystemen op de markt. Vaak is de PRIJS een doorslaggevend argument voor deze of geen keuze. Bedenk dat er tal van apparaten op de markt zijn met grote prijs- en kwaliteitsverschillen. Goedkopere apparaten bieden de behandelaar de mogelijkheid de prijs per behandeling laag te houden. Dit is echter GEEN GARANTIE voor finaal de beste prijs noch het beste resultaat.

Kies daarom voor een systeem/instituur zoals Pure Skin waar je  RESULTAATSGARANTIE krijgt tegen een betaalbare prijs. 

Een voorbeeldje? Voor een okselbehandeling betaal je gemiddeld € 120 per beurt. Bij Lasertherapie wordt gebruik gemaakt van 1 specifieke golflengte (circa 810 nm) terwijl IPL/lichtflitstherapie werkt met een breder spectrum aan golflengten. Dat maakt de laser zonder meer effectiever en intensiever waardoor er minder behandelingen nodig zijn. Gemiddeld heb je 5-7 behandelingen nodig, bij IPL loopt dit snel op tot 12-15 behandelingen.

De voordelen samengevat

– Laserontharing met Lightsheer Desire zorgt voor snel en effectief resultaat
– RESULTAATSGARANTIE
– Het lazeren wordt als PIJNLOOS ervaren
– De Lightsheer Desire werkt snel en effectief.

Stappenplan

Voorbereiding

Voor een optimaal resultaat mag je 4 weken voor de behandeling NIET epileren, plukken of geen andere ontharingsmethoden gebruiken. Scheren of knippen is toegestaan. Verder adviseren wij om voor de behandeling niet te zonnebaden of op de zonnebank te gaan. Dat mag je ook niet doen gedurende vier weken na de behandeling en je moet je huid beschermen met een zonnebrandcrème met een hoge factor (50).

Intake

Je start altijd met een persoonlijke intake. Hiervoor kom je langs tijdens een SMOOTH DAY. De laserspecialiste legt je uit hoe laserontharing in zijn werk gaat en laat je de werking van het apparaat zien. Samen vul je een vragenlijst in om te bepalen hoe de laser voor jou moet worden ingesteld, zodat de behandeling zo aangenaam en effectief mogelijk verloopt. Eventueel krijg je een proefbehandeling.

Je krijgt informatie waarin staat wat je moet doen om direct geholpen te worden. De intake duurt ongeveer 20 minuten en je betaalt hiervoor € 35. Bij opstart van je behandeling wordt dit bedrag in mindering gebracht. Tijdens de intake wordt een zone van 10 op 10 behandeld zodat je de laser en het resultaat kan ervaren.

Behandelingen

De behandeling gaat snel en varieert van een paar minuten tot een uur. Door de grote doorsnede van de laserstraal wordt per behandeling het volledige behaarde gebied behandeld. Per puls worden meerdere haarzakjes tegelijkertijd vernietigd

Zoals eerder aangegeven, zijn er tussenpozen tussen de behandelingen vereist. Kies je voor kleine zones zoals bovenlip, bikini, oksels, … dan kom je om de 6 weken langs voor een behandeling. Voor grotere oppervlaktes geldt een andere haarcyclus en deze worden om de 12 weken behandeld.

Is laserontharing iets voor jou? Reserveer dan een gratis testsessie.