____ HAAR WEG MET PURE SKIN PERMANENTE LASERONTHARING ____

… haar weg en tijd gewonnen. Dat hoor ik hier voortdurend. Het is vaak van het goede te veel. En dan moet je ook nog voor de (je wil het niet tellen) zoveelste keer dringend je benen, oksels of een ander lichaamsdeel (laten) onharen. Op de koop toe is dat harsen, scheren of epileren niet alleen een tijdrovende, maar ook best een irriterende bezigheid. Vaak krijg je ook nog last van ingroeiende haren.

Maak er komaf mee en kies voor definitief ontharen. Stel je voor, nooit meer die vervelende haren waar jij ze niet wenst. Altijd klaar om een rokje, topje of zelfs een bikini te dragen…

Pure werkt met Maxlaser. Deze is ideaal voor vrouwen en mannen. Al je wensen zijn met Pure en de Maxlaser-specialist bespreekbaar. Het resultaat is gegarandeerd een zijdezachte, haarloze huid. Maxlaser is dé specialist in permanente ontharing. De behandelingen gebeuren met de Milesman diodelaser, 100% veilige laserapparatuur van de nieuwste generatie die uitermate effectief en ‘pijnloos’ is. Maxlaser biedt je bovendien een volledige resultaatsgarantie. 

Zin in een permanent gladde huid? Boek dan nu je ontharingsafspraak bij Pure Skin!