____ HOE MAQUILLEER IK ME IN 7 MINUTEN OM DE HELE DAG TE STRALEN? ____

Jij wil niet wil zitten glimmen tijdens je meetings onder tl-licht, je snakt naar eyeliner en lipstick die niet uitlopen, je wil een make-up die een lange dag meegaat en je wil vooral ‘s morgens geen half uur vroeger opstaan om met je make-up aan de slag te gaan. Wij trokken al naar o.m. Londen, New York en Florida om onze expertise over de allerbeste make-uptechnieken aan te scherpen. Wij leerden dé trucjes die carrièrevrouwen er aanwenden om in enkele minuten te stralen gedurende hun drukbezette dag. We delen die graag met jou.

Persoonlijke en exclusieve make-up op maat

iedere vrouw is uniek. Ieder gelaat heeft andere mooie en te verdoezelen kanten. Iedere huid is anders, reageert anders en heeft een andere aanpak nodig. Daarom bieden wij je – uniek in België – de persoonlijke Make-up scan. Iedere drukbezette vrouw verdient er één.

jane iredale, de koningin van de minerale make-up 

Met het zeer brede gamma van make-up producten van jane iredale vervullen we al je wensen. Make-up van superieure kwaliteit met lichte en huidverbeterende texturen die je huid vrij laten ademen en die lekker lang blijven zitten.

Onmisbare knowhow voor iedere drukbezette vrouw

In anderhalf uur leer je individueel en interactief van een expert hoe jij je ‘s morgens supersnel kan maquilleren om er de volgende 24 uur stralend bij te lopen. 90 welbestede minuten die je veel tijd gaan besparen en je veel complimenten gaan opleveren.  

Duurtijd: 90 min
Prijs: € 49, te betalen bij inschrijving.

____ NEEM CONTACT MET ONS OP ____

Ik wil een make-up scan