____ PURE MAKE-UP TIPS & TRICKS ____

Wou jij soms ook dat een dag 24 u extra had? En dat je ’s ochends eens in alle rust aan een nieuwe dag kon beginnen in plaats van te starten met de ‘dagelijkse slag om de badkamer’ (die jij vaak verliest).

Tot overmaat laten de te lange werkdagen en te korte nachten ook hun sporen na (donkere kringen rond je ogen, een vale teint …).

Gelukkig zijn er snelle hulpmiddelen. De minerale make-up van Jane Iredale behoeft geen uren voor een stralend en natuurlijk effect.

Bij Pure Skin leer je stapsgewijs hoe je jezelf met make-up snel transformeert tot een sprankelende persoonlijkheid.

– Moe; moi? –

____ ACTIVE DAY MAKE-UP ____

Hoewel tegenwoordig alle effecten en alle stijlen zijn toegestaan, geldt één gouden regel: jezelf blijven, wat ook de trend is! Om jouw natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen en de sterke punten ervan te accentueren, heeft Jane Iredale een natuurlijke en efficiënte aanpak bedacht inzake kleur die rekening houdt met je algemene voorkomen, je huidskleur, de kleur van je ogen en je haar.

Je wordt ‘s middags verwacht op die belangrijke receptie van het werk of je wil er gewoon goed uitzien voor die vrije middag shoppen met je vriendin? Dan is de dag make-up iets voor jou. Een “feeling good” make-up voor overdag!

Zin in een mooie, stralende look? Boek dan nu je make-up afspraak bij Pure Skin!