Koolhydraatarme tonijnlasagne (pittig) 4p

Ingrediënten

  • 1 doosje Powerslim lasagnebladen
  • 200 g tonijn op water
  • 1 blik (400g) tomatenblokjes
  • 1 courgette in stukjes
  • 1 groene paprika in blokjes
  • 1 rode peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • 4 tenen knoflook
  • 1 ui gesnipperd
  • 3 tl Italiaanse kruiden.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220° graden. Verwarm 1 el olijfolie in een pan en fruit de ui circa 2 min. Voeg vervolgens de knoflook, rode peper, courgette en paprika toe en verhit deze kort op hoog vuur. Zet het vuur lager en voeg de tonijn, tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe. Breng op smaak met zout en peper.

Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verdeel de saus over de bodem en beleg met de lasagnebladen. Houd deze volgorde aan totdat de saus op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laag saus. Zet de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven en laat de lasagne in 20 minuten gaar worden.

Geniet van je koolhydraatarme tonijnlasagne!