24 april 2018

Mario en Tim kozen Pure voor laserontharing

“Tim en ik hebben op een bepaald moment gezamenlijk beslist om iets te laten doen aan de ons storende lichaams- en gelaatsbeharing.
Door een aantal professionele raakvlakken hebben we Joyce ontmoet. We hadden ondertussen zelf al wat opzoekingswerk naar permanente laserontharing verricht, maar naarmate we Joyce beter leerden kennen, raakten we steeds meer overtuigd dat we hiervoor best naar Pure stapten. De behandelingen met zijn niet pijnloos, maar toch zeer draagbaar en de resultaten zijn meer dan overtuigend.
Joyce is een super professionele dame, die leeft voor haar werk. Iets wat bij mij een gevoel van herkenning oproept. Er worden ook totaal geen valse verwachtingen gecreëerd, je weet precies waar je aan begint en wat je gaat krijgen. En als er toch eens een probleempje opduikt, dan heeft Joyce altijd een oplossing. Als je bedenkt dat ik ondertussen geregeld klanten uit het salon naar Joyce verwijs (wat Joyce overigens ook doet in omgekeerde richting), dan mag je echt wel praten over wederzijds respect en vertrouwen. Best zeldzaam tegenwoordig.”

Meer blogberichten

20 Milestones van 20 jaar Pure Skin

Joyce deelt de 20 mijlpalen van haar praktijk ter gelegenheid van 20 jaar Pure Skin.

Verder lezen

Joyce viert met jou the roaring twenties van Pure Skin

Van dinsdag 1/10 t.e.m. zaterdag 5/10: roaring twenties productvoordeel. Het regent fijne cadeautjes voor jou. Kijk snel welke producten van Environ, jane iredale, Miglot, ANP, Marc Inbane,... jij nodig hebt, bestel ze nu en geniet van je extraatjes.

Verder lezen

Nieuw: Hydrating Micro Infusion treatment

Joyce stelt een nieuw behandelingsprotocol voor bij Pure Skin en introduceert nieuwe thuisverzorging.

Verder lezen