____ PURE SKIN TOPEXPERTISES ____

Peelings zonder downtime

Peelen doet wonderen voor een gestresste, vermoeide huid en is een sterk wapen in de strijd tegen diverse huidindicaties. Een niet-egale of doffe teint, pigmentvlekken, acné, en veroudering worden grondig aangepakt en je huid komt – door de werking in de diepte – gestaag in een steeds betere conditie.

Het resultaat zie en voel je nu zelfs meteen want met de nieuwe generatie peelings heb je nauwelijks last van vervelling, rode huid of andere ongemakken die je hinderen in je drukke professionele en sociale leven. Deze zogenaamde ‘cool’ peels zijn licht en zijn mits herhaling een veel betere manier om de huid gladder, egaler en in een optimale gezondheid te brengen dan agressieve medische peelings.

Peelen doe je in kuurvorm en voor optimaal resultaat volg je best ons productadvies voor de thuisbehandling van jouw huid.

Microneedling: topexpertise van Joyce

Joyce is één van de Belgische pioniers op gebied van microneedling. Via opleidingen en trainingen in binnen- en buitenland heeft ze de techniek alsmaar verfijnd en verdiept. Met spraakmakende resultaten. Vandaag wordt Joyce veelvuldig gevraagd om haar ervaringen en mooie resultaten te delen. Om de opgebouwde voorsprong met deze behandelingstechniek te behouden, is er een constante uitwisseling met artsen in New-York, Dubai en Canada.

Microneedling. wat is het?

Microneedling is een geavanceerde en efficiënte methode voor huidverbetering. Met minuscule naaldjes maken we kleine gaatjes in de huid. Die zijn niet zichtbaar met het blote oog maar ze volstaan om de dieper gelegen huid te stimuleren, zodat de collageen- en elastineproductie wordt verhoogd. Zelfs de gevoelige zones rond de ogen, lippen en neus zijn goed te behandelen.

Microneedling, wat doet het?

Microneedling zorgt voor zichtbare verbetering van:
– rimpels, en fijne lijntjes
– huidverslapping
– acne en -littekens
– wondlittekens
– grove poriën.

Microneedling, hoe werkt het?

Microneedling combineer je best op twee fronten:

Instituutbehandeling

Je start met een voorbereidend huidplan. Tijdens de instituutbehandeling wordt je huid met de Dermapen met fijne naaldjes in de diepte behandeld. Tijdens de behandeling worden zorgvuldig gekozen vitamines en peptides ingebracht. Zij versterken het verbeteringseffect en versnellen het herstel.

Na de behandeling heb je enkele dagen last van roodheid en lichte vervelling. Na een drietal dagen zijn die verdwenen en zie je een duidelijk verbeterde huid. Het resultaat werkt nog tot een jaar door. In de week na je behandeling start je een op jouw huid afgestemd verzorgingsschema.

Het ideale resultaat bereik je als je start met zes behandelingen met telkens 4 weken ertussen en vervolgens een jaarlijkse refreshbehandeling neemt.

Thuis rollen

Om de resultaten te optimaliseren, schaf je bij Pure Skin een roller aan voor thuisgebruik. Als je die tenminste vijf keer per week gebruikt volgens onze instructies, merk je snel dat de verbetering steeds merkbaarder wordt. Hoe komt dat? Omdat je door het thuisrollen (met een roller met naaldjes van 0,1 à 0,2 mm) de opname van je verzorgingsproducten in je huid enorm stimuleert: een stijging van 7% naar 80%. Dat scheelt uiteraard in resultaat. Hier is verbetering het enige wat je ziet (geen stipjes of roodheid). En het vraagt maar enkele minuten.

 

Overtuigd van microneedling? Boek dan nu je afspraak bij Pure Skin!